Vyhledávání

Kontakt

Obkladačství - Nad Výmolem
Radek Tunka
Nad Výmolem 663
39468 Žirovnice

pobočka Škrdlovice č.p. 91

IČ 76486788

606500986

radek.tunka@seznam.cz

Cyklovýlety

28.10.2011 11:15

Zároveň se snažíme o sportování a náš sport,odpočinek a relaxace je jízda na kole. Za předešlé roky a také letos jsme projeli velkou část Jižních Čech a zároveň rakouské pohraničí po obou stranách hranice. Na serveru Mapy.cz jsme přispěli různými fotkami z našich výletů.Poznáte je podle mého jména. Pokud máte někdo stejnou zálibu,budeme rádi když se také ozvete. Měli by jsme pro Vás spoustu různých tras a zajímavých cílů nejen v naší republice. Na kolech jsme už byli také na Slovenku,Rakousku,Holandsku,Itálii,Slovinsku a Maďarsku. Holandko můžeme jen doporučit,je to krásná země k poznávání v sedle kola. Ani moc nepotřebujete mapy, celé Holandsko je výborně značené a  pomocí panelů s čísli, které vás pak podle zvolené trasy navádí dále kam chcete, v pohodě projedete celu zemi. S tímto systémem se u nás začalo zkušebně kolem Jihlavy, je to převzaté právě z Holandska.

Jako letošní náš nejdelší výlet bylo na Slovensku objetí vodní nádže Gabčíkovo od hráze do Bratislavy a zpět, celkem 140km. Můžeme jen doporučit! :)

Začátkem července jsme se zůčastnili cyklozájezdu s cestovní kanceláří ALPINA na Drávskou cyklostezku. Během čtyř dní jsme najeli skoro 400 km od Jezera Misurina v Itálii ve výšce přes 1700m.n.m. , podél řeky Drávy krásným údolím rakouským Alp až před Maribor ve Slovinsku. Nádherný výlet plný zážitků!